Waarom investeren in talentontwikkeling?

Medewerkers zijn de drijvende kracht achter het succes van jouw bedrijf. Door aan de slag te gaan met hun ontwikkeling worden ze productiever, leren ze beter communiceren en wordt de onderlinge samenwerking versterkt. Het zorgt voor persoonlijke groei en meer werkgeluk. Ze blijven aangehaakt bij technologische ontwikkelingen en blijven veilig en gezond aan het werk.

VDL 26
OOCWerkgeversWaarom investeren in talentontwikkeling?

Maar hoe wordt opleiden vanzelfsprekend binnen jouw bedrijf?

Hoe krijg je je medewerkers daadwerkelijk in beweging om aan de slag te gaan met hun eigen ontwikkeling? En hoe werk je als werkgever aan je eigen ontwikkeling? OOC kan je hierbij helpen. Met advies en begeleiding, met concrete tools en met diverse interessante vergoedingen.

moller-autoschade-18

Ontvang kosteloos advies en begeleiding

Als bedrijf sta je niet alleen. De adviseurs van OOC hebben jarenlange ervaring op het gebied van goed werkgeverschap, leren, ontwikkelen en loopbaancoaching. En hun advies en begeleiding is nog kosteloos ook! Klik hieronder voor meer informatie.

Adviseur werkgeverschap

Loopbaancoach

van-mossel-1

Handige tools

Wil je als leidinggevende aan de slag met jouw medewerkers? Dan heeft OOC handige tools om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. En tools om werkplekleren ook in jouw bedrijf handen en voeten te geven.

Werkplekleren in mijn bedrijf

 

lamboo-10

OOC vergoedingen

Sommige bedrijven zijn terughoudend om te investeren in ontwikkeling van hun medewerkers vanwege de kosten. Dat is niet nodig! OOC heeft hier namelijk interessante vergoedingsregelingen voor.

Scholing van werkenden

EVC

Duurzame inzetbaarheid 50+

Loopbaanvoucher

Contact options