Veilig en gezond werken met een goed arbobeleid

Werken in de carrosseriebranche kan risico’s met zich meebrengen. Je wilt daarom dat er in jouw bedrijf veilig en gezond wordt gewerkt. Een goed arbobeleid is daarbij onmisbaar. Dit levert bovendien een positief bedrijfsimago op, waardoor het makkelijker is om medewerkers te werven en behouden.

Van Mossel 9
OOCWerkgeversVeilig en gezond werken
lamboo-20

Aan de slag met de (nieuwe) RI&E

Per 1 januari 2024 is de RI&E voor de carrosserie, schadeherstel en specialisten beschikbaar via het ArboManagementSysteem (AMS). In onderstaande folder wordt uitgelegd hoe je hiermee aan de slag kunt

Download de folder

lamboo-10

Workshop Bedrijfsuitje anders

Elkaar aanspreken op onveilig en ongezond werken is belangrijk om de werkplek veiliger te maken. Maar hoe doe je dat op een goede manier? In de interactieve workshop Bedrijfsuitje anders leren medewerkers elkaar positief te benaderen en samen gezonder te werken. De beste stap naar een betere werkomgeving en duurzaam inzetbare medewerkers.

Workshop Bedrijfsuitje anders

lamboo-11

Arbocatalogus: concrete oplossingen voor arbeidsrisico's

De digitale Arbocatalogus gaat in op specifieke arbeidsrisico’s en biedt concrete oplossingen voor een veilige en gezonde werkomgeving. Voor vragen over de Arbocatalogus kan je terecht bij de afdeling ledenadvies van BOVAG: ledenadvies@bovag.nl of 030 – 6595300.

Ga naar Arbocatalogus 

rijnders-autoschade-18

Training Preventiemedewerker

Ieder bedrijf is volgens de Arbowet verplicht om 1 preventiemedewerker aan te wijzen. Deze medewerker is de spin in het web als het gaat om arbeidsomstandigheden. De preventiemedewerker regelt alle preventieve taken op het gebied van arbozaken en staat de werkgever bij in zijn verantwoordelijkheid voor de dagelijkse gezondheid en veiligheid van medewerkers en klanten. De training Preventiemedewerker basis van Innovam leert je in één dag hoe je dit organiseert. Voor deze training kan de vergoeding Scholing van werkenden worden ingezet.

Naar de training Preventiemedewerker basis

Contact options