Vergoedingen medewerkers

Wil je investeren in jouw ontwikkeling en loopbaan? Dan kan OOC je daarbij helpen met onze vergoedingsregelingen voor opleiding en ontwikkeling van medewerkers in de carrosseriebranche. Welke OOC vergoedingen zijn er?

VDL 27
OOCMedewerkersVergoedingen medewerkers
moller-autoschade-14

Scholing van werkenden

Haal het maximale uit jezelf! De vergoedingsregeling Scholing van Werkenden heeft als doel de ontwikkeling van medewerkers binnen de sector te stimuleren. Jouw werkgever kan in aanmerking komen voor een tegemoetkoming in de kosten daarvan.

Scholing van Werkenden

vdl-24

Van-Werk-Naar-Werk

Einde arbeidsovereenkomst? Vind sneller een nieuwe baan! Deze regeling is bedoeld voor medewerkers in de carrosseriebranche van wie het (vaste of tijdelijke) dienstverband eindigt. Je kan tot 9 maanden na beëindiging dienstverband/ontslag gebruikmaken van een Van-Werk-Naar-Werk voucher. Zo word jij geholpen om – mogelijk binnen de branche – een nieuwe baan te vinden.

Van-Werk-Naar-Werk

lamboo-12

EVC

Niet alle vakmensen leren even eenvoudig in de schoolbanken. Bovendien hebben veel mensen hun vak in de praktijk geleerd, binnen het bedrijf. Jij hebt misschien wel de kennis, maar dat kan je niet aantonen met een diploma. Daar is een oplossing voor: het ervaringscertificaat. Met zo’n EVC leg je vast welke kennis je in huis hebt.

EVC

moller-autoschade-9

Duurzame inzetbaarheid 50+

Ben je een ervaren medewerker van 50 jaar of ouder? Dan is het goed als je werkgever in jou blijft investeren. De branche en je werkgever willen je namelijk graag nog lang kunnen inzetten. De kosten voor een opleiding kan je werkgever geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen door OOC.

Duurzame inzetbaarheid 50+

Contact options