Vergoedingen medewerkers

Wil je investeren in jouw ontwikkeling en loopbaan? Dan kan OOC je daarbij helpen met onze vergoedingsregelingen voor opleiding en ontwikkeling van medewerkers in de carrosseriebranche. Welke OOC vergoedingen zijn er?

VDL 27
OOCMedewerkersVergoedingen
moller-autoschade-1

Loopbaanvoucher

Loopbaanvouchers zijn bedoeld om jou te helpen bij een volgende stap in je loopbaan. Een voucher kan worden gebruikt voor meerdere cursussen of trainingen. Voordat een loopbaanvoucher kan worden aangevraagd, moet er met een loopbaancoach een persoonlijk actieplan opgezet worden.

Loopbaanvoucher

lamboo-12

EVC

Niet alle vakmensen leren even eenvoudig in de schoolbanken. Bovendien hebben veel mensen hun vak in de praktijk geleerd, binnen het bedrijf. Jij hebt misschien wel de kennis, maar dat kan je niet aantonen met een diploma. Daar is een oplossing voor: het ervaringscertificaat. Met zo’n EVC leg je vast welke kennis je in huis hebt.

EVC

moller-autoschade-14

Scholing van werkenden

Haal het maximale uit jezelf! De vergoedingsregeling Scholing van Werkenden heeft als doel de ontwikkeling van medewerkers binnen de sector te stimuleren. Jouw werkgever kan in aanmerking komen voor een tegemoetkoming in de kosten daarvan.

Scholing van Werkenden

moller-autoschade-9

Duurzame inzetbaarheid 50+

Ben je een ervaren medewerker van 50 jaar of ouder? Dan is het goed als je werkgever in jou blijft investeren. De branche en je werkgever willen je namelijk graag nog lang kunnen inzetten. De kosten voor een opleiding kan je werkgever geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen door OOC.

Duurzame inzetbaarheid 50+

Contact options