Tools voor medewerkers

We bieden advies en helpen jou bij het zetten van de juiste stappen in je loopbaan, of dit nu op kantoor is of in de werkplaats. Zo zetten we iedereen in zijn kracht en blijf je gezond en met plezier aan het werk.

Lamboo 19
OOCMedewerkersTools medewerkers
moller-autoschade-12

Workshop Generaties in bedrijf

Voor het eerst in de geschiedenis zijn er vier generaties tegelijk aan het werk in Nederland. Dit kan leiden tot onbegrip of conflicten tussen medewerkers. In de workshop Generaties in bedrijf leer je hoe je hiermee om kunt gaan.

Lees meer

 

foto-werkconferentie-7-december-jpg

Workshop Bedrijfsuitje anders

Elkaar aanspreken op onveilig en ongezond werken is belangrijk om de werkplek veiliger te maken. Maar hoe doe je dat op een goede manier? In de interactieve workshop ‘Bedrijfsuitje anders’ leren medewerkers elkaar positief te benaderen en samen gezonder te werken.

Lees meer

 

van-mossel-10

Website werkplekleren in de techniek

Leren kun je natuurlijk doen in de schoolbanken. Maar voor veel medewerkers is het aantrekkelijker om te leren binnen het eigen bedrijf. Met werkplekleren verander je een gewone werkplek in een werkplek waar mensen elke dag leren.

Lees meer

van-mossel-5

Arbocatalogus

Goede arbeidsomstandigheden zijn belangrijk om gezond en veilig te kunnen werken. Werkgevers en werknemers zijn beiden verantwoordelijk voor een gezonde en veilige werkplek.

Lees meer

presentatie_ooc-min

Aanbod vaktechnische opleidingen

Je medewerkers duurzaam inzetbaar houden? Op een gemotiveerde en betrokken manier? En met up-to-date kennis? Zorg dat jouw team zich optimaal ontwikkelt en kies voor de juiste vaktechnische opleidingen.

Lees meer

Contact options