Wij zijn er voor jou als werkgever

OOC biedt je kennis en inzicht en ondersteunt je rondom goed werkgeverschap. Want hoe ga je als werkgever om met alle veranderingen die op je afkomen? En hoe zorg je ervoor dat je team zich blijft ontwikkelen? OOC helpt jou en je medewerkers om duurzaam inzetbaar te blijven.

reinders-jpg
foto-schilder-autoschade-artikel-evc-lowres-jpg

Regio adviseurs

Wil je eerst eens een kop koffie drinken met een van de adviseurs, dan kan dat! De regio adviseur komt graag bij je langs en kijkt met jou welke behoeften je hebt wat betreft het behouden en werven van medewerkers. Hoe leren en ontwikkelen daarbij kan helpen.

Vraag direct een gesprek aan met een regio adviseur 

marjolijn-van-beek-jpg

Maak het verschil met een adviseur werkgeverschap

Als leidinggevende wil je aan de slag met de ontwikkeling van je medewerkers. Maar hoe doe je dat op een goede en effectieve manier? Onze adviseurs werkgeverschap van hebben een jarenlange ervaring op het gebied van opleiden en ontwikkelen, goed werkgeverschap en veilig & gezond werken. Zij staan klaar om je te adviseren en te begeleiden bij allerlei vraagstukken die binnen jouw bedrijf spelen.

Vraag direct een gesprek aan met een adviseur werkgeverschap

moller-autoschade-12

Loopbaancoaching

Wil jij dat jouw medewerkers meer uit zichzelf en uit hun werk halen? Neem dan een OOC loopbaancoach in de arm. Zij helpen jouw medewerkers kosteloos om hun talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen. En ze adviseren hen hoe ze vitaal aan het werk kunnen blijven en wat er nodig is als hun werk de komende jaren verandert.

Vraag direct een gesprek aan met een loopbaancoach

trotse-leerling-jpg

Kom in contact met leerlingen uit het vmbo!

OOC zet zich actief in om vmbo-leerlingen te interesseren voor een baan in de schadeherstel en carrosseriebouw. Daarvoor is een ‘menukaart van activiteiten’ ontwikkeld. Op die menukaart staan niet alleen gastlessen en het organiseren van stages. Maar ook complete doe-carrousels met inspirerende activiteiten, zoals virtueel autospuiten. Onze adviseurs onderwijs en arbeidsmarkt kunnen met je meedenken wat jíj kan doen om in contact te komen met vmb0-leerlingen.

Vraag direct een gesprek aan met een adviseur onderwijs en arbeidsmarkt 

Bekijk wat OOC voor jou kan betekenen

vdl-26

Waarom investeren in talentontwikkeling?

Lees meer
vdl-17

Hoe kun je talent vinden, opleiden en vasthouden?

Lees meer
moller-autoschade-10

Aan de slag met een veilige en gezonde werkplek!

Lees meer
moller-autoschade-1

Vergoedingen

Lees meer
Contact options