Vergoedingen werkgevers

Wil je als werkgever investeren in de ontwikkeling van jouw vakmensen? Of wil je investeren in het opleiden van nieuwe instroom? Dan kan OOC je daarbij helpen met onze vergoedingsregelingen voor opleiding en ontwikkeling van medewerkers. Ieder bedrijf heeft recht op een vergoeding van gemiddeld 1 opleidingsdag per medewerker per jaar. Welke OOC vergoedingen zijn er?

Moller Autoschade 1
OOCVergoedingen
moller-autoschade-14

Scholing van Werkenden

Laat je werknemers het maximale uit zichzelf halen! De vergoedingsregeling Scholing van Werkenden heeft als doel de ontwikkeling van werknemers binnen de sector te stimuleren. Als werkgever kun je in aanmerking komen voor een tegemoetkoming in de kosten daarvan.

Scholing van Werkenden

vdl-24

Van-Werk-Naar-Werk

Einde arbeidsovereenkomst? Help je werknemer aan een nieuwe baan! Deze regeling is bedoeld voor werknemers in de carrosseriebranche van wie het (vaste of tijdelijke) dienstverband eindigt. Deze werknemers kunnen tot 9 maanden na beëindiging dienstverband/ontslag gebruikmaken van een Van-Werk-Naar-Werk voucher. Zo kunnen ontslagen werknemers geholpen worden om – mogelijk binnen de branche – een nieuwe baan te vinden.

Van-Werk-Naar-Werk

lamboo-12

EVC

Niet alle vakmensen leren even eenvoudig in de schoolbanken. Bovendien hebben veel mensen hun vak in de praktijk geleerd, binnen het bedrijf. Zij hebben wel de kennis, maar dat kunnen ze niet aantonen met een diploma. Daar is een oplossing voor: het ervaringscertificaat. Met zo’n EVC leg je vast welke kennis je in huis hebt.

EVC

lamboo-5

Zij-instroom

Zij-instromers: een oplossing voor je personeelstekort! Vanwege de voortdurende krapte op de arbeidsmarkt van technisch personeel in de carrosseriebranche, biedt OOC een tegemoetkoming in de kosten voor een functiegerichte training/opleiding van zij-instromer. Iemand dus die de overstap maakt van buiten de carrosseriebranche naar een functie bij een bij OOC aangesloten bedrijf.

Zij-instroom

moller-autoschade-9

Duurzame inzetbaarheid 50+

Houd je oudere medewerkers aan het werk! OOC helpt bedrijven met het behouden van talent, door te investeren in blijvende inzetbaarheid van oudere medewerkers. Voor 50+’ers waarvoor op basis van functioneringsgesprekken een opleidingsplan en  scholingsafspraken zijn gemaakt en uitgevoerd, levert OOC een bijdrage aan de opleidingskosten.

Duurzame inzetbaarheid 50+

Contact options