Wij zijn er voor jou als leidinggevende!

Als leidinggevende weet jij als geen ander dat jouw team de sleutel is voor het succes van je bedrijf. Daarom is het belangrijk dat zij zich blijven ontwikkelen. OOC helpt daarbij!

VDL 26
OOCWerkgeversThema’s werkgevers
moller-autoschade-18

Waarom investeren in talentontwikkeling?

Medewerkers zijn de drijvende kracht achter het succes van jouw bedrijf. Door aan de slag te gaan met talentontwikkeling zijn mensen productiever, leren ze beter communiceren en wordt de onderlinge samenwerking versterkt.

Lees meer

van-mossel-1

Hoe kun je talent vinden, opleiden en vasthouden?

Voor de continuïteit van je bedrijf is de instroom van nieuwe medewerkers cruciaal. Maar hoe vind je dat nieuwe talent in een krappe arbeidsmarkt? Hoe bied je ze de aanvullende vakopleidingen om te zorgen dat ze klaar zijn voor hun job? OOC kan je bij dit alles op diverse manieren helpen. Met advies en concrete ondersteuning.

Lees meer

lamboo-10

Veilig en gezond werken

Werken in de carrosseriebranche kan risico’s met zich meebrengen. Je wilt daarom dat er in jouw bedrijf veilig en gezond wordt gewerkt. Een goed arbobeleid is daarbij onmisbaar.

Lees meer

moller-autoschade-19

Leiding geven en personeelsbeleid

Je wilt als bedrijf je HR-beleid professionaliseren. Dan kan OOC je helpen bij tal van vraagstukken. Zoals: hoe voer ik effectieve functioneringsgesprekken? Hoe maak ik een strategisch opleidingsplan?

Lees meer

rijnders-autoschade-18

Kennis van de branche

De samenleving verandert en dus kun je als schadeherstelbedrijf of carrosseriebouwer niet stil blijven staan. Ook de carrosseriebranche moet inspelen op innovatieve technologieën en nieuwe ontwikkelingen.

Lees meer

Contact options