Wij zijn er voor jou als medewerker!

We bieden advies en helpen jou bij het zetten van de juiste stappen in je loopbaan, of dit nu op kantoor is of in de werkplaats. Zo zetten we iedereen in zijn kracht en blijf je gezond en met plezier aan het werk.

Lamboo 19
OOCMedewerkersThema’s medewerkers
moller-autoschade-12

Ontwikkel je talenten

Geef je loopbaan een boost met OOC. Ook al bevalt je baan, er is altijd wel iets wat je wilt veranderen. Beter leren om gaan met werkdruk of je werkplezier verhogen. Meer afwisseling, je specialiseren of jouw verborgen talent ontdekken. Benieuwd wat jouw werk nog leuker en interessanter kan maken?

Lees meer

 

van-mossel-10

Veilig en gezond werken

Ben je benieuwd hoe veilig en gezond jouw werkplek is? Is je werkdruk zo hoog dat je veel stress hebt? Of wil je weten hoe je gezond je pensioenleeftijd kunt halen? Dan kun je gratis hulp van een OOC loopbaancoach krijgen. De loopbaancoach kan je bovendien helpen als je het lastig vindt met je leidinggevende in gesprek te gaan over je arbeidsomstandigheden.

Lees meer

van-mossel-5

Kennis van de branche

De samenleving verandert en dus kun je als schadeherstelbedrijf of carrosseriebouwer niet stil blijven staan. Ook de carrosseriebranche moet inspelen op innovatieve technologieën en nieuwe ontwikkelingen. Zoals de opkomst van zelfrijdende auto, nieuwe transportsystemen en de smart werkplaats.

Lees meer

Contact options