Tools voor werkgevers

Als leidinggevende weet jij als geen ander dat jouw team de sleutel is voor het succes van je bedrijf. Daarom is het belangrijk dat zij zich blijven ontwikkelen. OOC helpt daarbij!

VDL 26
OOCWerkgeversTools voor werkgevers
moller-autoschade-18

Workshop Generaties in bedrijf

Voor het eerst in de geschiedenis zijn er vier generaties tegelijk aan het werk in Nederland. Dit kan leiden tot onbegrip of conflicten tussen medewerkers. In de workshop Generaties in bedrijf leer je hoe je hiermee om kunt gaan.

Lees meer

van-mossel-1

Workshop Bedrijfsuitje anders

Elkaar aanspreken op onveilig en ongezond werken is belangrijk om de werkplek veiliger te maken. Maar hoe doe je dat op een goede manier? In de interactieve workshop ‘Bedrijfsuitje anders’ leren medewerkers elkaar positief te benaderen en samen gezonder te werken.

Lees meer

lamboo-10

Workshop Sterk werkgeversmerk

Is het vinden van nieuw technisch personeel een uitdaging? Jouw werkgeversmerk maakt het verschil. Waarom zijn jullie een unieke werkgever? Waar staat de organisatie voor? En waarom moeten de beste kandidaten voor jouw bedrijf kiezen? Elke organisatie heeft unieke eigenschappen. De kunst is die eigenschappen te vertalen naar een sterk werkgeversmerk.

Lees meer

moller-autoschade-19

Checklist gespreksvoering

Checklist gespreksvoering voor leidinggevenden Goede gesprekken met je medewerkers zijn belangrijk. Je staat samen stil om te kijken hoe het gaat – niet alleen op de werkvloer, maar ook thuis.

Lees meer

rijnders-autoschade-18

Website Werkplekleren in de techniek

Leren kun je natuurlijk doen in de schoolbanken. Maar voor veel medewerkers is het aantrekkelijker om te leren binnen het eigen bedrijf. Met werkplekleren verander je een gewone werkplek in een werkplek waar mensen elke dag leren.

Lees meer

moller-autoschade-2

Arbocatalogus

Goede arbeidsomstandigheden zijn belangrijk om gezond en veilig te kunnen werken. Werkgevers en werknemers zijn beiden verantwoordelijk voor een gezonde en veilige werkplek.

Lees meer

albert-de-goey-002-jpg

Aanbod vaktechnische opleidingen

Je medewerkers duurzaam inzetbaar houden? Op een gemotiveerde en betrokken manier? En met up-to-date kennis? Zorg dat jouw team zich optimaal ontwikkelt en kies voor de juiste vaktechnische opleidingen.

Lees meer

Contact options