Maak kennis met onze adviseurs

Als opleidings- en ontwikkelingsfonds van de carrosseriebranche helpen wij je bij jouw ontwikkeling zodat je kan inspelen op innovaties in de branche. Daarnaast bieden wij met onze inzet zoveel mogelijk ondersteuning bij instroom en behoud in de sector.

VDL 26
OOCWerkgeversAdviseurs
moller-autoschade-18

Regio adviseurs

Wil je eerst eens een kop koffie drinken met een van de adviseurs, dan kan dat! De Regio adviseur komt graag bij je langs en kijkt met jou welke behoeften je hebt wat betreft het behouden en werven van medewerkers. Hoe leren en ontwikkelen daarbij kan helpen.

Vraag direct een gesprek aan met een regio adviseur 

van-mossel-1

Adviseur werkgeverschap

Als leidinggevende wil je aan de slag met de ontwikkeling van je medewerkers. Maar hoe doe je dat op een goede en effectieve manier? De adviseurs werkgeverschap van OOC hebben een jarenlange ervaring op het gebied van opleiden en ontwikkelen, goed werkgeverschap en veilig & gezond werken. Zij staan klaar om je te adviseren en te begeleiden bij alle HR-vraagstukken die binnen jouw bedrijf spelen.

Vraag direct een gesprek aan met een adviseur werkgeverschap

 

 

shutterstock_1711144597-min

Loopbaancoach

Wil jij dat jouw medewerkers meer uit zichzelf en uit hun werk halen? Neem dan kosteloos een OOC loopbaancoach in de arm! Door middel van een coachingstraject helpen ze jouw medewerkers om hun talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen. En ze adviseren hen hoe ze vitaal aan het werk kunnen blijven en wat er nodig is als hun werk de komende jaren verandert. Via de loopbaanvouchers biedt OOC bovendien een vergoeding voor het volgen van een training, opleiding of cursus, als aanvulling op dit coachingstraject. Elke werknemer uit de carrosseriebranche kan eens in de drie jaar een loopbaanvoucher van maximaal 1.500 euro (incl. btw) aanvragen.

Vraag direct een gesprek aan met een loopbaancoach

lamboo-10

Adviseurs onderwijs en arbeidsmarkt

OOC zet zich actief in om leerlingen van vmbo-scholen te interesseren voor een baan in de schadeherstel en carrosseriebouw. Daarvoor is voor vmbo-scholen een ‘menukaart van activiteiten’ ontwikkeld. Op die menukaart staan niet alleen gastlessen en het organiseren van stages. Maar ook complete doe-carrousels met inspirerende activiteiten, zoals bijvoorbeeld virtueel autospuiten.

Vraag direct een gesprek aan met een adviseur O&A

Contact options