Professionaliseer je personeelsbeleid

Hoe voer ik effectieve functioneringsgesprekken of maak ik een strategisch opleidingsplan? Hoe kan ik gezond en veilig werken bevorderen en zet ik een professioneel verzuimbeleid op? Hoe vergroot ik de betrokkenheid van mijn medewerkers en de samenwerking tussen jongere en oudere werknemers? En hoe krijg ik mijn team mee bij veranderingen?

VDL 26
OOCWerkgeversLeidinggeven en personeelsbeleid
moller-autoschade-18

Advies en begeleiding

Als het gaat om het opzetten van een goed personeelsbeleid, hoef je als leidinggevende zeker niet zelf het wiel uit te vinden. De adviseurs werkgeverschap van OOC kunnen jou helpen bij al je vragen op personeelsgebied. Hun advies en begeleiding is nog kosteloos ook! Klik hieronder voor meer informatie.

Adviseur werkgeverschap

van-mossel-1

Aanbod van OOC

Wil je als leidinggevende aan de slag met jouw medewerkers? Dan heeft OOC handige tools om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. En tools om werkplekleren ook in jouw bedrijf handen en voeten te geven.

Workshop Generaties in bedrijf

Workshop Bedrijfsuitje Anders

Vaktechnische opleidingen

Checklist gespreksvoering

 

lamboo-10

Interessante vergoedingen

Ga jij aan de slag met het verder opleiden van je medewerkers? Dan heeft OOC heeft een interessante vergoeding die jouw bedrijf veel geld bespaart. Daarnaast is er bovendien een vergoeding om werknemers van-werk-naar-werk te begeleiden. Klik hieronder voor meer informatie over deze regelingen.

Scholing voor werkenden

Contact options