Hoe kun je talent vinden, opleiden en vasthouden?

Voor de continuïteit van je bedrijf is de instroom van nieuwe medewerkers cruciaal. Maar hoe vind je dat nieuwe talent in een krappe arbeidsmarkt? Hoe bied je ze de aanvullende vakopleidingen om te zorgen dat ze klaar zijn voor hun job? Hoe vooral: hoe begeleid je ze, zodat ze niet weer snel afhaken? OOC kan je helpen met advies en concrete ondersteuning. En met een interessante vergoeding voor het opleiden van zij-instromers.

VDL 26
OOCWerkgeversHoe kun je talent vinden, opleiden en vasthouden?
moller-autoschade-18

Advies en begeleiding

Als bedrijf sta je niet alleen! De adviseurs van OOC hebben jarenlange ervaring op het gebied van leren & ontwikkelen en loopbaancoaching. En hun advies en begeleiding is nog kosteloos ook! Klik hieronder voor meer informatie.

Adviseur werkgeverschap

Loopbaancoach

van-mossel-1

Handige tools

Wil je als leidinggevende aan de slag met jouw medewerkers? Dan heeft OOC drie handige tools om hun talenten te ontdekken, te ontwikkelen en om werkplekleren ook in jouw bedrijf handen en voeten te geven.

Workshop Sterk werkgeversmerk

 

lamboo-10

OOC vergoedingen

Sommige bedrijven zijn terughoudend om te investeren in ontwikkeling van hun medewerkers vanwege de kosten. Dat is niet nodig! Want OOC heeft interessante vergoedingsregelingen.

Opleiden zij-instromers

Scholing van werkenden

EVC

Duurzame inzetbaarheid 50+

Loopbaanvoucher

Contact options