Zij-instromers

Wil je werken in een uitdagende branche die volop in beweging is maar werk je op dit in een andere branche. Of ben je momenteel even niet werkzaam. OOC helpt je graag verder bij het zetten van de stap naar de carrosseriebranche.

Moller Autoschade 7

Kom werken in de carrosseriebranche!

Ben je momenteel werkzaam in een heel andere branche of werk je momenteel even niet, maar ben je benieuwd naar een baan in de voertuigtechniek? Dat is logisch, want het werk is divers: zo is er altijd wel iets wat je aanspreekt, van schadeherstel tot carrosseriebouw. En je hebt veel baanzekerheid, omdat de branche door blijft groeien mede door alle technologische ontwikkelingen! Kortom, een branche met volop kansen, nu en in de toekomst.

Leuk werk in een innovatieve sector

Veel bedrijven in de carrosseriebranche zijn op zoek naar talent: vakmensen uit de techniek, maar ook werkzoekenden met een andere achtergrond die een toekomst in de schadeherstel of carrosseriebouw wel zien zitten. Iets voor jou? Er is gegarandeerd kans op werk. Ook als je nog geen ervaring of passende opleiding hebt, uit een andere sector komt of een arbeidsbeperking hebt, zit er altijd een geschikte baan voor je bij. De werkzaamheden en werkplekken zijn heel afwisselend.

Werken in de carrosseriebranche misschien iets voor jou?

Neem vrijblijvend contact op met één van onze loopbaancoaches

Loopbaancoaching
Contact options