Onderzoek over werving en behoud jonge medewerkers

Monteurs onder auto
OOCNieuwsOnderzoek over werving en behoud jonge medewerkers

Doe mee aan ons onderzoek!

Graag nodigt OOC je uit om mee te doen aan ons onderzoek (uitgevoerd door onderzoeksbureau Youngworks) voor het behouden van jong talent in de carrosseriebranche. Hiermee willen we meer inzicht krijgen waarom jongeren voor deze sector kiezen én wat redenen zijn om de sector te verlaten. Door dit in kaart te brengen kunnen we bedrijven ondersteunen bij het behouden van jong talent.

Onderzoek onder werkgevers

Youngworks gaat graag in gesprek met werkgevers (HR-managers, HR-medewerkers, leermeesters en leidinggevenden) over de ervaringen met jongeren op de werkvloer en wat professionals nodig hebben om goed met jongeren te kunnen samenwerken.

Lijkt het je leuk om deel te nemen? Meld je dan hier aan voor het onderzoek onder werkgevers.

Onderzoek onder jongeren tot en met 25 jaar

Naast werkgevers gaat Youngworks ook graag in gesprek met jonge medewerkers (t/m 25 jaar) die momenteel werkzaam zijn in de branche, de sector hebben verlaten of geswitcht zijn tussen sectoren. Dit omdat we graag willen achterhalen wat jongeren motiveert om wel/niet in de branche te werken, waar zij behoefte aan hebben in werk en wat zij van hun werkgever verwachten.

Weet je jonge collega’s, studenten of stagiairs die mee willen doen? Vraag hen zich aan te melden voor dit onderzoek. Aanmelden kan hier voor het onderzoek onder jongeren.

rijnders-autoschade-9

Praktische informatie interviews

  • 1-op-1 interviews (we spreken professionals en jongeren dus apart)
  • anoniem en vertrouwelijk; niets is herleidbaar naar de persoon
  • gesprek duurt ongeveer een uur
  • online of op locatie
  • op een tijdstip dat voor jou goed uitkomt (in week 43 t/m 46)
  • vergoeding van €40,00 voor deelname

 

Meer informatie of vragen? Neem contact op met Marloes Brunsting van Youngworks via marloes@youngworks.nl of door te bellen naar 06 – 58 85 07 47.