Bedrijfstakcoach geeft aansluiting van OOC bij de branche een boost

Van Mossel 7
OOCNieuwsBedrijfstakcoach geeft aansluiting van OOC bij de branche een boost

Om met meer bedrijven en medewerkers uit onze branche in gesprek te kunnen gaan, is OOC in de regio Gelderland een pilot gestart met een zogenaamde bedrijfstakcoach. Deze coach haalt de vragen op die in de sector spelen, met als doel de activiteiten en dienstverlening van OOC hier beter op aan te sluiten. Hierbij worden de huidige tools tegen het licht gehouden en waar nodig aangepast of aangevuld. De bedrijfstakcoach werkt nauw samen met de HR-adviseurs, Loopbaancoaches en Coördinatoren Bedrijfsleven & Onderwijs, die ieder met hun eigen expertise de bedrijven en medewerkers in de carrosseriebranche ondersteunen. Bij gebleken succes worden bedrijfstakcoaches een vast onderdeel van de dienstverlening van OOC.

Hieronder nog even op een rijtje bij wie je terecht kunt met je vragen aan OOC:

HR-adviseurs
Als ondernemer wil je dat je bedrijf én je werknemers het goed doen. Dat vraagt van jou een scherpe blik op waar je met je bedrijf naartoe wilt. En op hoe je samen met je medewerkers dat doel wil bereiken. Dat is niet altijd makkelijk. Een OOC HR-adviseur kan je daarbij gratis ondersteunen! Kijk hier voor meer informatie.

Loopbaancoaches
Wil jij je talenten ontdekken en verder ontwikkelen? Wil jij je werk met plezier, professioneel en vitaal blijven doen? Neem dan een OOC Loopbaancoach in de arm! Je kunt kosteloos gebruikmaken van advies en ondersteuning door een loopbaancoach. Kijk hier voor meer informatie.

Coördinatoren Bedrijfsleven & Onderwijs
Zij helpen bedrijven met het contact maken met regionale (v)mbo’s. Ook denken zij op uiteenlopende wijze mee om instroom uit het onderwijs en zij-instroom in de branche te bevorderen. Om het bedrijfsleven en onderwijs met elkaar te verbinden, zijn verschillende activiteiten mogelijk, zoals gastlessen of bedrijfsbezoeken. Kijk hier voor meer informatie.