Aan de slag met een veilige en gezonde werkplek

Werken in de carrosseriebranche kan risico's met zich meebrengen. Je wilt daarom dat er in jouw bedrijf veilig en gezond wordt gewerkt. Daarom hebben we hieronder een aantal relevante tools voor je op een rijtje gezet.

Van Mossel 9
OOCMedewerkersVeilig en gezond werken
rijnders-autoschade-18

Training Preventiemedewerker

Ieder bedrijf is volgens de Arbowet verplicht om 1 preventiemedewerker aan te wijzen. Deze medewerker is de spin in het web als het gaat om arbeidsomstandigheden. De preventiemedewerker regelt alle preventieve taken op het gebied van arbozaken en staat de werkgever bij in zijn verantwoordelijkheid voor de dagelijkse gezondheid en veiligheid van medewerkers en klanten. De training Preventiemedewerker basis van Innovam leert je in één dag hoe je dit organiseert. Voor deze training kan de vergoeding Scholing van werkenden worden ingezet.

Naar de training Preventiemedewerker basis

lamboo-20

Aan de slag met de (nieuwe) RI&E

Per 1 januari 2024 is de RI&E voor de carrosserie, schadeherstel en specialisten beschikbaar via het ArboManagementSysteem (AMS). In onderstaande folder wordt uitgelegd hoe je hiermee aan de slag kunt.

Download de folder

lamboo-11

Arbocatalogus: concrete oplossingen voor arbeidsrisico's

De digitale Arbocatalogus gaat in op specifieke arbeidsrisico’s en biedt concrete oplossingen voor een veilige en gezonde werkomgeving. Voor vragen over de Arbocatalogus kan je terecht bij de afdeling ledenadvies van BOVAG: ledenadvies@bovag.nl of 030 – 6595300.

Ga naar Arbocatalogus 

Contact options