Workshop Bedrijfsuitje Anders

Elkaar aanspreken op onveilig en ongezond werken is belangrijk om de werkplek veiliger te maken. Maar hoe doe je dat op een goede manier? Dat leer je in de workshop Bedrijfsuitje Anders.

Lamboo 10
OOCWerkgeversOntwikkeling van je teamWorkshop Bedrijfsuitje Anders

Gratis workshop Bedrijfsuitje Anders

OOC biedt kosteloos de interactieve workshop Bedrijfsuitje Anders aan. Daarin leren medewerkers hoe ze elkaar op een positieve manier kunnen benaderen om veiliger en gezonder te gaan werken. Met als resultaat: een betere werkomgeving en duurzaam inzetbare werknemers.

Wat vonden werkgevers van de workshop Bedrijfsuitje Anders?

Dennis, eigenaar autoschadebedrijf: “Ik kan Bedrijfsuitje Anders echt aanraden. We hebben een ontzettend leuke en vooral leerzame middag gehad. De trainingsacteurs speelden allemaal praktijksituaties na. Op een gegeven moment was er een situatie waarbij iemand zonder masker even snel iets ging schuren. Dat herkende ik meteen. Zelfs bij kleine klusjes is het ontzettend belangrijk dat je een stofmasker draagt. Want tien keer een klein stukje schuren, is het hetzelfde als één keer een groot stuk. Door deze workshop zijn mijn medewerkers weer even op scherp gezet. Het kost een paar uurtjes, maar het levert je heel veel op. En de workshop is nog gratis ook. Dus je bent wel gek als je er geen gebruik van maakt!”

Arjen, medewerker carrosseriebouw: “Wat ik vooral goed vond aan ‘Bedrijfsuitje Anders’ is dat iedereen actief werd betrokken. Daardoor werd je gedwongen om erover na te denken of je nu wel of niet op een veilige manier werkt. Dit jaar willen wij een veiligheidsplan opstellen. Daar heeft deze training een hele nuttige bijdrage aan geleverd. Ik kan het alle bedrijven – zeker de wat kleinere – aanraden om de trainingsacteurs van Bedrijfsuitje Anders een keer te laten langskomen. Want het levert echt hele concrete ideeën op hoe je je bedrijf veiliger en gezonder kunt maken.”

Aanvragen Bedrijfsuitje Anders

De Arbocommissie Carrosserie beoordeelt verzoeken voor ‘Bedrijfsuitje Anders’. Vanwege het beperkte aanbod kunnen helaas niet alle verzoeken worden gehonoreerd.

Geïnteresseerd in Bedrijfsuitje Anders?

Neem contact op met één van onze HR-adviseurs

HR-adviseurs

Bedrijfsuitje Anders Leeuwarden

Bedrijfsuitje Anders Leeuwarden

Bedrijfsuitje Anders Winterswijk

Bedrijfsuitje Anders Winterswijk
Contact options