Ontwikkeling van je team

Als leidinggevende weet jij als geen ander dat jouw team de sleutel is voor het succes van je bedrijf. Daarom is het belangrijk dat zij zich blijven ontwikkelen. OOC helpt daarbij!

VDL 26
OOCWerkgeversOntwikkeling van je team
moller-autoschade-18

HR-adviseurs

Als ondernemer wil je dat je bedrijf én je medewerkers het goed doen. Dat vraagt om een lange termijn visie voor het bedrijf. En hoe je dat samen met je medewerkers wilt bereiken. Een HR-adviseur kan je daarbij kosteloos ondersteunen.

HR-adviseurs

van-mossel-1

Veilig en gezond werken

Veilig en gezond werken is een actueel thema onder werkgevers. Ben je benieuwd wat het jou oplevert? En hoe je een gezonde en veilige werkomgeving in de praktijk brengt? OOC helpt je bij vragen over je arbobeleid.

Veilig en gezond werken

lamboo-10

Workshop Bedrijfsuitje Anders

Elkaar aanspreken op onveilig en ongezond werken is belangrijk om de werkplek veiliger te maken. Maar hoe doe je dat op een goede manier? Dat leer je in de workshop Bedrijfsuitje Anders.

Workshop Bedrijfsuitje Anders

vdl-8

Workshop Generaties in bedrijf

Voor het eerst in de geschiedenis zijn er vier generaties tegelijk aan het werk in Nederland. Dit kan leiden tot onbegrip of conflicten tussen medewerkers. In de workshop Generaties in bedrijf leer je hoe je hiermee om kunt gaan.

Workshop Generaties in bedrijf

moller-autoschade-19

Female Impact

Op dinsdag 3 oktober organiseert OOC, in samenwerking met Wij Techniek, OOMT en OOM, dé bijeenkomst voor ondernemende vrouwen in de techniek die impact willen maken. Ben jij die ondernemer, mede-eigenaar of HR-medewerker? Kom dan naar deze bijeenkomst speciaal voor jou!

Female Impact

rijnders-autoschade-18

Scan perspectief 2025

Is de toekomst iets wat je overkomt? Of maak jij je eigen toekomst? Hoe ziet jouw bedrijf eruit in het jaar 2025? Doe de scan en laat je adviseren door OOC.

Scan perspectief 2025

Contact options