De toekomst kun je maken!

De samenleving verandert en dus kun je als schadeherstelbedrijf of carrosseriebouwer niet stil blijven staan. Ook de carrosseriebranche moet inspelen op innovatieve technologieën en nieuwe ontwikkelingen. Zoals de opkomst van zelfrijdende auto, nieuwe transportsystemen en de smart werkplaats. Maar wat voor consequenties heeft dat voor je werknemers? Hebben zij die kennis in huis, of moeten ze worden bijgeschoold?

Moller Autoschade 10
OOCWerkgeversKennis van de branche

Ontwikkelingen op de arbeidsmarkt

Ook de arbeidsmarkt is volop in ontwikkeling. En ook deze ontwikkelingen zijn van groot belang voor de branche. Blijft het personeelstekort aanhouden? Komen er meer of minder jongeren op de arbeidsmarkt? En hoe ontwikkelt het opleidingsniveau zich? OOC wil kennispartner zijn voor jouw bedrijf. Daarom doet OOC arbeidsmarktonderzoek en zijn er toekomstscenario’s ontwikkeld. Want zoals het bekende spreekwoord zegt: regeren is vooruitzien.

van-mossel-4

De branche in 2030

Ook het verhogen van het kennisniveau van de branche is één van de doelstellingen van OOC. Daarom  doen wij arbeidsmarktonderzoek en ontwikkelen wij toekomstscenario’s. Daarnaast is er natuurlijk de cao, waarin alle informatie over de arbeidsvoorwaarden in de carrosseriebranche staat.

Toekomstscenario’s 2030

Arbeidsmarktonderzoek

De cao

Meer weten wat de ontwikkelingen in de branche voor jouw bedrijf betekenen?

Neem dan contact op met één van onze adviseurs werkgeverschap.

Plan een afspraak
Contact options