Zoek jij een goede baan in een uitdagende branche?

Je bent op zoek naar werk en denkt eraan om in de schadeherstel of carrosseriebouw te gaan werken. Maar je wilt weten of het werk bij je past. Of je wilt weten welke functies er allemaal zijn en welk loopbaanperspectief je hebt. Met al die vragen kun je terecht bij één van de adviseurs onderwijs & arbeidsmarkt van OOC. Onze adviseurs maken graag tijd vrij voor een gesprek! Dat kan ook als je geen diploma’s maar wel ervaring hebt. Onze adviseurs kijken dan graag samen met jou hoe je toch een baan kunt vinden. En als je je wilt laten omscholen, dan kunnen onze adviseurs jou daarbij ook op het goede pad zetten!

Moller Autoschade 7

Advies en begeleiding

Twijfel je nog over een baan in de carrosseriebouw of schadeherstel? Ga dan in gesprek met een van onze adviseurs onderwijs & arbeidsmarkt! Zij helpen je graag op weg. Zij kunnen je precies vertellen welke functies en carrièremogelijkheden er zijn. En ze kunnen je bovendien in contact brengen met bedrijven die zitten te springen om personeel. Maar ook als je werkloos of zij-instromer bent of onvoldoende diploma’s hebt, kunnen onze adviseurs jou zeker verder helpen.

Neem direct contact op met een van onze adviseurs onderwijs & arbeidsmarkt!

Campagne voertuigtechniek

Voertuigtechniek is een van de belangrijkste sectoren voor de Nederlandse economie. Met een baan in voertuigtechniek houd jij Nederland op de weg! Of het nu gaat om een sportwagen die hersteld of gerepareerd moet worden, een truck met bandenpech langs de kant van de weg, of een gave oplegger die wordt gebouwd. In de voertuigtechniek kun je alle kanten op!

Iedereen heeft de gave om in de voertuigtechniek te werken. Ga naar www.datiseengave.nl en neem eens een kijkje in de wereld van de carrosseriebouw, schadeherstel en banden en wielen. Daar lees je ook welke specialismen en opleidingen er zijn. En je kunt er bovendien een interessetest doen, om te kijken of een baan in de carrosseriebranche bij jou past!

Kansen voor zij-instromers

Veel bedrijven in de carrosseriebranche zijn op zoek naar talent. Er is gegarandeerd kans op werk. Ook als je nog geen ervaring of passende opleiding hebt, uit een andere sector komt of een arbeidsbeperking hebt. Je hebt bovendien veel baanzekerheid, omdat de branche blijft groeien door onder andere nieuwe technologische ontwikkelingen. Kortom, een branche met volop kansen, nu en in de toekomst!

Om bedrijven te stimuleren om zij-instromers in dienst te nemen, kunnen ze via OOC een interessante vergoeding aanvragen. Wil je weten welke kansen de carrosseriebranche jou biedt? Neem dan contact op met aan adviseur Werkgeverschap.

Hulp van een Regionaal Mobiliteitsteam (RMT)

Dreig jij je baan te verliezen of ben je werkloos? De regionale mobiliteitsteams (RMT’s) helpen je bij het vinden van een nieuwe baan, bijvoorbeeld in de uitdagende carrosseriebranche! De 35 RMT’s bevinden zich door heel Nederland. Ze helpen je kosteloos en bieden begeleiding bij het zoeken naar werk, loopbaanadvies, scholing, praktijkleren en hulp bij schulden.

Benieuwd waar je terecht kunt? Bekijk de kaart op www.hoewerktnederland.nl voor een regionaal mobiliteitsteam bij jou in de buurt.

Loop eens langs

Kijk eens op Google naar bedrijven bij jou in de buurt. Bel ze op of ga eens langs.

Werken in de carrosseriebranche misschien iets voor jou?

Neem vrijblijvend contact op met één van onze loopbaancoaches

Loopbaancoaching
Contact options