Samenwerking onderwijs en bedrijfsleven

De OOC coördinatoren Bedrijfsleven & Onderwijs zetten zich voor de samenwerking tussen regionaal bedrijfsleven en onderwijs. Zo dragen we bij aan duurzame, dekkende en kwalitatieve opleidingen voor de branche en proberen we de instroom vanuit het onderwijs te stimuleren.

VDL 4
OOCSamenwerking onderwijs

OOC investeert in sterk techniekonderwijs

Om het techniekonderwijs te versterken is een goede samenwerking met het bedrijfsleven noodzakelijk. De OOC coördinatoren Bedrijfsleven & Onderwijs verbinden regionaal onderwijs en bedrijfsleven. Zij zorgen voor een goede aansluiting tussen techniekscholen en bedrijven. Ze helpen bedrijven met het contact maken met regionale (v)mbo’s, die al dan niet binnen STO-regio’s opereren. Ze helpen bedrijven om in samenwerking met het onderwijs te laten zien hoe mooi het vak is en zo meer jonge instromers te bereiken.

Wil jij ook samenwerken?

Wil jouw bedrijf samenwerken om zo jongeren met onze innovatieve branche kennis te laten maken? En kan je daarbij hulp gebruiken? Dan ben je van harte uitgenodigd om contact op te nemen met één van onze coördinatoren Bedrijfsleven & Onderwijs!

Dit zijn onze coördinatoren Bedrijfsleven & Onderwijs

Contact options