Maak onveilig werken op een leuke manier bespreekbaar!

Workshop Bedrijfsuitje anders

Foto artikel Bedrijfsuitje Anders
OOCNieuwsMaak onveilig werken op een leuke manier bespreekbaar!

Je wilt dat jouw medewerkers op een veilige en gezonde manier hun werk doen. Maar hoe zorg je ervoor dat ze elkaar op een goede manier daarover aanspreken? In de interactieve workshop ‘Bedrijfsuitje anders’ leren je medewerkers elkaar positief te benaderen en samen gezonder te werken. Deze workshop wordt geheel kosteloos door OOC aangeboden!

Wat houdt de workshop in?

De workshop vindt gewoon plaats bij jouw bedrijf. Twee trainingsacteurs spelen op de werkvloer herkenbare praktijksituaties na, waarbij er onveilig of ongezond wordt gewerkt. Vervolgens laten zij op een leuke en luchtige manier zien hoe je iemand daar wél en niet op aan moet spreken. Aan het einde van de workshop wordt bovendien een aantal concrete stappen besproken om in jouw bedrijf veiliger en gezonder te werken. De workshop neemt ongeveer 2 uur in beslag. Het is de beste stap naar een betere werkomgeving en duurzaam inzetbare medewerkers!

Wil je weten hoe de workshop ‘Bedrijfsuitje anders’ er in de praktijk uitziet? Bekijk dan de korte video hieronder!

Enthousiast geworden? Dan kun je je aanmelden via deze link.

Dennis, eigenaar autoschadeherstel

“Ik kan ‘Bedrijfsuitje anders’ echt aanraden. We hebben een ontzettend leuke en vooral leerzame middag gehad. Op een gegeven moment was er een praktijksituatie waarbij iemand zonder masker even snel iets ging schuren. Dat herkende ik meteen. Zelfs bij kleine klusjes is het ontzettend belangrijk dat je een stofmasker draagt. Want tien keer een klein stukje schuren, is het hetzelfde als één keer een groot stuk. Door deze workshop zijn mijn medewerkers weer even op scherp gezet. Het kost een paar uurtjes, maar het levert je heel veel op. En de workshop is nog gratis ook. Dus je bent wel gek als je er geen gebruik van maakt!”

Arjen, medewerker carrosseriebouw

“Wat ik vooral goed vond aan de workshop is dat iedereen actief betrokken werd door de trainers. Daardoor werd je gedwongen om erover na te denken of je nu wel of niet op een veilige manier werkt. Dit jaar willen wij een veiligheidsplan gaan opstellen. Daar heeft deze training absoluut een nuttige bijdrage aan geleverd. Ik kan het alle bedrijven aanraden om de acteurs van ‘Bedrijfsuitje anders’ een keer te laten langskomen. Want het levert echt hele concrete ideeën op hoe je je bedrijf veiliger en gezonder kunt maken.”

Bedrijfsuitje anders in Winterswijk

Bedrijfsuitje anders in Winterswijk