Aan de slag met een veilige en gezonde werkplek

Ben je benieuwd hoe veilig en gezond jouw werkomgeving is? Of zoek je hulp bij het veiliger en gezonder maken van jouw werkplek? OOC biedt hulp.

Van Mossel 10
OOCMedewerkersJouw ontwikkelingVeilig en gezond werken

Gratis hulp loopbaancoach

Heb je vragen over de arbeidsomstandigheden in je bedrijf? Wil je bijvoorbeeld weten hoe je gezond je pensioenleeftijd kunt halen? Of wil je weten hoe je de arbeidsomstandigheden kunt verbeteren? Onze loopbaancoaches helpen je daar gratis bij.

Wil je samen met je werkgever kijken naar veilig en gezond werken, maak dan gebruik van onze HR-adviseurs. Op initiatief van de Arbowerkgroep Carrosseriebranche geven OOC HR-adviseurs kosteloos een introductie over arbobeleid en arbeidsomstandigheden. Een goede start om aan de slag te gaan met een gezonde en veilige werkomgeving.

Digitaal magazine Veilig en gezond werken

Ga naar het magazine

Digitaal magazine: hoe werk je veilig en gezond?

OOC en de Arbowerkgroep Carrosseriebranche leggen in een digitaal magazine over veilig en gezond werken uit hoe je een veilige en gezonde werkomgeving kunt creëren.

Arbocatalogus: concrete oplossingen voor arbeidsrisico's

De digitale Arbocatalogus gaat in op specifieke arbeidsrisico’s en biedt concrete oplossingen voor een veilige en gezonde werkomgeving. De Arbocatalogus is ontwikkeld door FOCWA, RAI CarrosserieNL, FNV Metaal, CNV Vakmensen en De Unie.

Arbocatalogus carrosseriebranche

Ga naar Arbocatalogus

Meer weten over veilig en gezond werken?

Neem contact op met één van onze loopbaancoaches

Loopbaancoaching
Contact options